Bordsplaceringsprogram i Flash

Vasarestaurangens bordsplaceringsprogram

Vasamuseet kan hyras som festlokal. Det är Vasarestaurangen ordnar din fest i Vasamuseet. För att se hur bord och stolar kan placeras i Skeppshallen och i Vasarestaurangen skapade ByUs ett bordsplaceringsprogram på uppdrag av Vasarestaurangen.

Restaurang Atriums bordsplaceringsprogram

Atrium - restaurangen mitt i Nationalmuseum kan man hyra som festlokal. Även Restaurang Atrium har ett bordsplaceringsprogram som är helt anpassat efter sin unika festvåning.

OBS ! Det kräver att du har "Macromedia Flash Player" installerat för att testa båda bordsplaceringsprogrammen ovan. Du kan hämta programmet här.

Program för bordsplacering

Vi på webbyrån ByUs har utvecklat ett program i Flash för bordsplacering, som både du som restaurangchef och dina besökare på din hemsida kan använda. Vi utgår från ritningar över din festlokal/restaurang och dina bord/stolar, när vi skapar ditt unika bordsplaceringsprogram.

Användarhandledning

Det finns ett antal olika bordsplaceringar, som du kan utgå ifrån. För Vasamuseets Skeppshall finns bordsplaceringsmallar för 212, 232, 284, 364, 548 och 750 gäster samt för 180 gäster i restaurangen. Exempel: Om ni vill sitta i Skeppshallen och är 220 gäster välj mallen för 212 gäster och lägg till ett bord och stolar. Är det stor skillnad mellan ert antal och de bordsplaceringsmallar som finns, välj då den mall som är för fler gäster än det antal ni är, för att det är lättast att ta bort överflödiga bord.

Har du för många bord?

Håll ned Delete-knappen samtidigt som du klickar på det bord, stol eller text som ska bort. Alternativt kan du använd datormusen för att dra ett bord i taget och lägga dem under bordsplanen.

Behöver du fler bord eller stolar?

Längst ner eller till höger finns extra bord och lösa stolar att placera ut. Ta ett bord eller stol i taget och dra ut på bordsplanen.

Vill du ändra vinkeln på ett bord, stol eller text?

Håll ner "Alt"-knappen på tangentbordet samtidigt som du klickar med datormusen.

Utskrift av bordsplaceringsprogram

När du skriver ut, tänk på att välja liggande utskrift (landscape).

Spara och hämta upp version av bordsplacering

Du har möjlighet att spara gjord borsplacering för en fest för att senare hämta upp den och fortsätta göra ändringar.